Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΗΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ
 

    
  
Εκτονώνει την ψιλότερη σκόνη και μικρόβια πίσω στο χώρο από τον οποίο αναρροφήθηκαν, καθώς ρέουν μαζί με τον αέρα έξω από το πίσω μέρος της συσκευής.
 
  
Είναι λιγότερο πρακτικό διότι πρέπει να μετακινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο, πάνω και κάτω στις σκάλες και πρέπει να είναι συνδεδεμένη στην πρίζα.
 
  
Η απόδοση μειώνεται με γρήγορους ρυθμούς καθώς γεμίζει ο σάκος απόρριψης, μειώνοντας την ισχύ αναρρόφησης.
 
  Οι σάκοι απόρριψης είναι ανθυγιεινοί και δυσάρεστοι κατά την αλλαγή. 
  Είναι θορυβώδης. 
  Πιάνει χώρο όπου αποθηκεύεται. 
  Το κόστος αγοράς έχει μειωθεί αλλά το κόστος συντήρησης είναι υψηλό. 
    
 
 
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ
 

    
  
Δεν επιστρέφει την ψιλή σκόνη και τα μικρόβια πίσω στον αέρα, αλλά τα διοχετεύει μέσω σωληνώσεων έξω από τον χώρο που καθαρίζεται.
 
  
Είναι πρακτικό, γρήγορο και ασφαλές : ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να μετακινεί τον εύκαμπτο σωλήνα ο οποίος είναι εισαγμένος στην υποδοχή αναρρόφησης, χωρίς να χρησιμοποιεί πρίζες ρεύματος.
 
  Είναι πολύ ισχυρό και η απόδοσή του δεν σταματάει. 
  Απαιτεί μονάχα μερικές απλές διαδικασίες συντήρησης, μερικές φορές το χρόνο. 
  Δεν δημιουργεί δυσοσμίες στο περιβάλλον στο οποίο χρησιμοποιείται. 
  Είναι αθόρυβο, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όταν οι άνθρωποι κοιμούνται. 
  
Σε ξενοδοχεία και άλλα μεγάλα κτίρια, οι πρακτικές του ιδιότητες και ισχύς σας επιτρέπουν να κάνετε απόσβεση της επένδυσης σας πολύ γρήγορα.
 
  
Τα έξοδα συντήρησης είναι μικρά και η οικονομία στα εργατικά και αναλώσιμα υλικά (σάκοι απόρριψης, φίλτρα...) σημαίνει πως τα έξοδα συντήρησης του είναι ένα κλάσμα από αυτά μιας συμβατικής ηλεκτρικής σκούπας.
 
    
 

ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΕΡΑΣ
Τον Μάιο του 2003 η Greenpeace παρουσίασε τα αποτελέσματα μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε σε Ευρωπαϊκά σπίτια με μόλυνση που προκλήθηκε από την παρουσία χημικών κατάλοιπων στην σκόνη. Η μελέτη τόνισε ότι φτάσαμε στο σημείο όπου πρέπει να επέμβουμε αν θέλουμε να μειώσουμε τους κινδύνους για την υγεία, οι οποίοι προκαλούνται από εσωτερική μόλυνση.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αλλεργίες στην σκόνη και τα ακαρέα έφτασαν σε τόσο υψηλό επίπεδο που τα συμπτώματα έγιναν η κύρια αιτία απουσίας των παιδιών στα σχολεία.

Ο τομέας Ρευματολογίας, Αλλεργιών και Κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια πραγματοποίησε μια μελέτη πάνω στην θετική επίδραση που έχει ένα σύστημα καθαρισμού στην ποιότητα της ζωής των ανθρώπων που υποφέρουν από αλλεργίες. Παρατηρήθηκε μια αξιόλογη μείωση στα ρινικά συμπτώματα και ασθένειες, δάκρυσμα και διαταραχές ύπνου, μετά από διαμονή μόλις 3 μόνο μηνών σε περιβάλλοντα τα οποία καθαρίζονταν με κεντρικό σύστημα καθαρισμού. Όντας παράλληλα εξαιρετικά επαρκές για καθαρισμό του σπιτιού, ένα σύστημα καθαρισμού είναι βασικός παράγοντας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που υποφέρουν από αλλεργίες στην σκόνη. 

Η κεντρική ηλεκτρική σκούπα είναι πολύ πιο ισχυρή και γρήγορη από μια φορητή, και απομακρύνει πλήρως την σκόνη, τα μικρόβια και τα ακαρέα από τους χώρους διαμονής. Επιπλέον, σε μεγάλες εγκαταστάσεις όπως πολυκατοικίες, ξενοδοχεία το σύστημα μειώνει τα έξοδα καθαρισμού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή καθώς είναι αθόρυβο.
Μια ανάσα φρέσκου αέρα στο σπίτι σαςΗ σκόνη είναι επικίνδυνη και ένας από τους βασικούς παράγοντες πρόκλησης αλλεργιών. Συσσωρεύεται γρήγορα και παντού και είναι δύσκολο να απομακρυνθεί με τα παραδοσιακά συστήματα καθαρισμού· μια σκούπα ή μια ηλεκτρική σκούπα την ανακυκλώνει πίσω στο εσωτερικό χώρο.

Αυτό, όμως δεν συμβαίνει με την κεντρική ηλεκτρική σκούπα TUBO, το μόνο σύστημα που απομακρύνει πλήρως την σκόνη, τις ακαθαρσίες και τα μικρόβια από τους εσωτερικούς χώρους καθώς η αρχή λειτουργίας της δεν στηρίζεται στην ανακυκλοφορία αέρα αλλά στην μεταφορά της σκόνης μέσω σωληνώσεων στην κεντρική μονάδα όπου φιλτράρεται και αποθέτεται στον σάκο απόρριψης και στην απόρριψη του αέρα έξω από το σπίτι.

Από την στιγμή που η σκόνη αναρροφάται από το σύστημα, εσείς δεν έρχεστε ποτέ ξανά σε επαφή μαζί της.

Η κεντρική ηλεκτρική σκούπα TUBO είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα: δεν καθαρίζει απλώς τον χώρο από την σκόνη και τα μικρόβια, βελτιώνει την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε και προδίδει στους χώρους διαβίωσης μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης, ξεκουράζοντας τους πνέυμονες και την ρινική κοιλότητα.Το σύστημα είναι απλό στην χρήση του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε στην οικογένεια. Ο εύκαμπτος σωλήνας εκτείνεται έως και 9m οπότε διαθέτετε αρκετή εμβέλεια για να φτάσετε κάθε γωνία του κτιρίου, χωρίς να χρειαστεί να μετακινείτε τριγύρω τον όγκο και το βάρος μιας συνηθισμένης ηλεκτρικής σκούπας. Επίσης διαθέτει μια μεγάλη και γκάμα από βούρτσες ώστε να έχετε την ευχέρεια να καθαρίσετε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η κεντρική μονάδα είναι εγκατεστημένη σε κάποιον ξεχωριστό χώρο (πχ λεβητοστάσιο), μακριά από τα δωμάτια που ζείτε συνεπώς δεν είναι θορυβώδης και αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το σύστημα όποτε επιθυμείτε, με απόλυτη ησυχία.

Το σύστημα TUBO είναι μια νέα προσέγγιση στην υγιεινή εσωτερικών χώρων· είναι ένα σύστημα που ενισχύει και εμπλουτίζει το κτίριο στο οποίο είναι εγκατεστημένο· μοντέρνα οικιακή τεχνολογία.


ΟΙ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ


  
Η καινοτομική τεχνολογία και τα επιλεγμένα υλικά έχουν ως αποτελέσμα ένα προϊόν εξαίρετο σε όλους τους ελέγχους πιστοποίησης. Αυτές οι κεντρικές μονάδες είναι το αποτέλεσμα εμπειρίας 20 χρόνων και αυτό είναι που καθιστά την κεντρική ηλεκτρική σκούπα TUBO τον ηγέτη στα κεντρικά συστήματα καθαρισμού.
 
 

Διπλή εισαγωγή / εξαγωγή του αέρα δεξιά ή αριστερά της κεντρικής συσκευής για πιο εύκολη εγκατάσταση
 

Σύστημα ομαλής εκκίνησης στις σειρές Perfetto και Classic για να εκκινεί το μοτέρ με αργό ρυθμό ώστε να αποφευχθούν αιχμές στο απορροφούμενο ηλεκτρικό ρεύμα. Το σύστημα αυτό εγγυείται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα και εξοικονομεί ρεύμα
 
Στοιχείο φίλτρου υψηλής ακρίβειας, πλενόμενο, με την μεγαλύτερη επιφάνεια στην αγορά
 
Αισθητήρας θερμοκρασίας για προστασία του μοτέρ από υπερθέρμανση
 Οθόνη AVI για οπτικό έλεγχο της λειτουργίας της συσκευής
 
Ηχοαποροφητικός θάλαμος για αθόρυβη χρήση του συστήματος οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας
 
Σύστημα επικοινωνίας με MODBUS για ενσωμάτωση του συστήματος κεντρικής σκούπας με σύστήματα οικιακού αυτοματισμού 
 
Ηλεκτρικός κινητήρας υψηλής απόδοσης, 100% Ιταλικής κατασκευής. Βαθμός προστασίας IP 45 και IP 55.
 
Σύστημα APF στις σειρές Perfetto ΤPA και TXA για αυτόματο πραγματικό και συνεχή καθαρισμό του φίλτρου
 Προαιρετικό ασύρματο κιτ για τις σειρές Perfetto και Classic, για συστήματα που δεν διαθέτουν ηλεκτρολογικές συνδέσεις στις πρίζες


Οι μονοφασικές κεντρικές μονάδες (Perfetto Inox - Perfetto - Classic - Bravo) έχουν πιστοποιητικά:
ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΕΝΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ QB
Η κεντρική μονάδα QB σχεδιάστηκε για τον εγκαταστάτη και τον απαιτητικό χρήστη: διαθέτει όλη την καινοτομία, τεχνολογία και υψηλή απόδοση η οποία χαρακτήριζε την επιτυχία της κεντρικής ηλεκτρικής σκούπας TUBO της Aertecnica για περισσότερο από 20 χρόνια, εντοιχισμένη στον τοίχο. 
Το φίλτρο σχεδιάστηκε με συγκεκριμένη γεωμετρία η οποία αυξάνει την απόδοση με μεγαλύτερη ωφέλιμη επιφάνεια φίλτρου: αυτό είναι ένα μπόνους για τον χρήστη, γιατί σημαίνει λιγότερο συχνή συντήρηση. Το δοχείο απόρριψης έχει κολλητικό κάλυμμα για να εμποδίζει τον χρήστη να έρχεται σε επαφή με την σκόνη.

   
Η QB είναι η ενδεδειγμένη λύση για εξαφάνιση της κεντρικής μονάδας, ακριβώς όπως και της σκόνης του σπιτιού σας. Με δυνατότητα επίτοιχης τοποθέτησης (με θήκη) ή εντοιχιζόμενης, είναι η 1η κεντρική μονάδα για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, διαθέσιμη σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και ιδανική για περιπτώσεις με έλλειψη χώρου αλλά και απαίτηση υψηλής αισθητικής.
 
 
Εκδοση για επίτοιχη τοποθέτηση με δυνατότητα σύνδεσης σε προεγκατεστημένα δίκτυα κεντρικής σκούπας. Διαθέτει κέλυφος από γαλβανισμένη λαμαρίνα με εποξική βαφή, για μέγιστη προστασία από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες (πιστοποιημένη αντοχή 1.000 ωρών σε ομίχλη με υψηλά ποσοστά αλάτων)
 
Εκδοση για εντοιχιζόμενη τοποθέτηση σε χώρους που απαιτούν υψηλή αισθητική. Συνολικό βάθος 23cm
 
Πρωτοποριακός θάλαμος στροβιλισμού με λειτουργία εξαναγκασμένου διαχωρισμού, για μείωση των εξωτερικών διαστάσεων, αθόρυβη λειτουργία, υψηλή απόδοση, απλή συντήρηση και ασφάλεια
 
Θυρίδα επίσκεψης  κατασκευασμένη από γαλβανισμένο φύλλο λαμαρίνας, ανθεκτική στην οξείδωση λόγω χρόνου και ατμοσφαιρικών παραγόντων. Δυνατότητα βαφής ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου εγκατάστασης. Δυνατότητα δεξιόστροφου ή αριστερόστροφου ανοίγματος
 
Διαθέτει θερμική μόνωση και ηχομόνωση οπότε μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στους χώρους διαβίωσης χωρίς να προκαλεί ενοχλήσεις
 
Σύστημα ομαλής εκκίνησης στις σειρές Perfetto και Classic για να εκκινεί το μοτέρ με αργό ρυθμό ώστε να αποφευχθούν αιχμές στο απορροφούμενο ηλεκτρικό ρεύμα
 
Συμβατή με την συσκευή ελέγχου ισχύος οπότε να ελέγχετε την ισχύ αναρρόφησης χρησιμοποιώντας τον έλεγχο στον εύκαμπτο σωλήνα