Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Fan Coil Δαπέδου FP AIRTECHNIC

Τα Fan Coil Δαπέδου FP της AIRTECHNIC είναι κατάλληλα για εμφανή τοποθέτηση, με ή χωρίς ποδαρικά, τόσο σε επαγγελματικές (γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κλπ...) όσο και οικιακές εφαρμογές. Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης χωρίς κέλυφος, σε εγκαταστάσεις που απαιτούν κρυφή τοποθέτηση των Fan Coil. Υπάρχει επίσης δυνατότητα για τοποθέτηση των Fan Coil σε οροφή, αν απαιτηθεί.  Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες τοποθέτησης των Fan Coil Δαπέδου FP παρακαλώ επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της AIRTECHNIC.
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δυνατότητα τοποθέτησης είτε κατακόρυφα (δάπεδο) είτε οριζόντια (οροφή), χάρη στην ειδικά κατασκευασμένη λεκάνη συμπυκνωμάτων μορφής L.
Κέλυφος από γαλβανισμένη λαμαρίνα ηλεκτροστατικά βαμμένη σε RAL 2010 (λευκό) και πλαστικά μέρη λευκά.
Δυνατότητα αφαίρεσης του κελύφους αν απαιτείται κρυφή τοποθέτηση. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της AIRTECHNIC.
Δυνατότητα αλλαγής της πλευράς σύνδεσης των σωληνώσεων από αριστερά σε δεξιά ή αντίστροφα, κατά την τοποθέτηση.
Στοιχείο νερού υψηλής απόδοσης κατασκευασμένο με 3 σειρές από χαλκοσωλήνες 3/8" και πτερύγια αλουμινίου για 2-σωλήνια εγκατάσταση. Δυνατότητα κατασκευής με δύο στοιχεία, 3 σειρών στην Ψύξη & σειράς στην Θέρμανση για 4-σωλήνια εγκατάσταση.
Αφαιρούμενα φίλτρα από συνθετικό, πλενόμενο υλικό.
Ζυγοσταθμισμένος, φυγοκεντρικός ανεμιστήρας με κινητήρα 3ων ταχυτήτων230V.
Ενσωματωμένος ψηφιακός θερμοστάτης, με οθόνη LCD, που περιλαμβάνει επιλογή ταχυτήτων, εναλλαγή χειμώνα-θέρους και χρονοδιακόπτη.
Σε λειτουργία θέρμανσης, ο ανεμιστήρας σταματά αυτόματα όταν η θερμοκρασία του νερού πέσει κάτω από 45οC/35οC.Ενσωματωμένος ψηφιακός θερμοστάτης, με οθόνη LCD, που περιλαμβάνει επιλογή ταχυτήτων, εναλλαγή χειμώνα-θέρους και χρονοδιακόπτη