Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Προστασία του δίκτυο νερού και όλες τις συνδεδεμένες στο δίκτυο συσκευές από τη συσσώρευση αλάτων!

Το IPS KalyxX RedLine 

είναι ένας διασπαστής αλάτων κεντρικής παροχής ο οποίος αποτρέπει αποτελεσματικά το σχηματισμό στερεών ιζημάτων καθώς και την διάβρωση των οικιακών συσκευών, ενώ παράλληλα αφαιρεί σχηματισμένα άλατα και ιζήματα σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις.


Πως λειτουργεί το IPS KalyxX

Το IPS αποτρέπει αποτελεσματικά το σχηματισμό στερεών ιζημάτων και διάβρωσης σε συσκευές κρύου και ζεστού νερού ενώ αφαιρεί σχηματισμένα άλατα και ιζήματα σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Το IPS KalyxX είναι ένα σώμα ροής με τοποθετημένα εσωτερικά ηλεκτρόδια σε σχήμα στροβίλου από δύο διαφορετικά ηλεκτρικά αγώγιμα υλικά.
Ο σχεδιασμός των ηλεκτροδίων προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (TGP - Τυρβώδης Γαλβανική Πόλωση) και δημιουργεί μια περιστρεφόμενη ροή νερού, προκαλώντας αλλαγή στη δομή των ορυκτών χωρίς να προσθέτει ή να αφαιρεί κανένα συστατικό του νερού. Κανένα αντίστοιχο σύστημα δε λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο.
Είναι το μοναδικό με αυτή την ευρεσιτεχνία και φέρει κάθε πιστοποίηση όπου αποδεικνύεται η διαφορά αποτελεσματικότητας από οποιοδήποτε αντίστοιχο προϊόν.

Ιδιότητες της σειράς RedLine

  • Αποτρέπει τη δημιουργία στερεών ιζημάτων σε όλον τον υδραυλικό εξοπλισμό (σωληνώσεις, βαλβίδες, βρύσες, κεφαλές ντους, θερμοσίφωνες). 76% αποτελεσματικότητα.
  • Αφαιρεί τα ήδη σχηματισμένα άλατα και ιζήματα οπουδήποτε εγκαθίσταται.
  • Κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία TGP (Τυρβώδης Γαλβανική Πόλωση) χωρίς χρήση χημικών, χωρίς ηλεκτρισμό.
  • Κατάλληλο για κρύο (πόσιμο) και ζεστό νερό. Πιστοποιητικό NRL για άμεση και συνεχή επαφή με πόσιμο νερό.
  • Ασφαλές προϊόν - Κάθε ένα εξάρτημα έχει λάβει ειδική πιστοποίηση.
  • Ανθεκτική κατασκευή (ανοξείδωτο ατσάλι 1.4301) και ανθεκτικά επιμέρους εξαρτήματα)
  • Εύκολη εγκατάσταση, δεν χρειάζεται συντήρηση και η λειτουργεία του θα είναι απροβλημάτιστη για περισσότερο από 10 έτη.