Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Λέβητας συμπύκνωσης πετρελαίου Bosch Condens 2500F

Ο λέβητας Olio Condens 2500 F είναι κατασκευασμένος με την αξιόπιστη τεχνολογία της Bosch – και αποτελείται από βασικά εξαρτήματα που έχουν αποδείξει την αξία τους σε μεγάλο αριθμό εφαρμογών και σε βάθος χρόνου. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε τη χρήση ενός λέβητα συμπύκνωσης πετρελαίου από την Bosch, αξιόπιστου, υψηλής αντοχής και με επώνυμη ποιότητα Bosch.


 •  Υψηλός βαθμός απόδοσης έως και 103,4 % με χρήση τεχνολογίας συμπύκνωσης
 •  Απόδοση εποχιακής θέρμανσης χώρου βάσει ΕrP έως 91%
 •  Χαλύβδινο κυρίως σώμα με δευτερεύοντα ανοξείδωτο εναλλάκτη καυσαερίων
 •  Εύκολη συντήρηση λόγω του ειδικού σχεδιασμού του θαλάμου καύσης
 •  Νέος ενσωματωμένος ψηφιακός πίνακας ελέγχου με ενδείξεις βλαβών στην ψηφιακή οθόνη
 •  Πλήρης συμβατότητα με την νέα πλατφόρμα αυτοματισμών EMS Plus
 •  Έξοδος καυσαερίων 80/125
 •  Ενσωματωμένος μονοβάθμιος καυστήρας πετρελαίου
 •  Ενσωματωμένη αντιστάθμιση λέβητα βάσει εξωτερικής θερμοκρασίας με την προσθήκη εξωτερικού αισθητήριου θερμοκρασίας περιβάλλοντος
 •  Λειτουργία αντιπαγετικής προστασίας
 •  Καύση με αναστροφή φλόγας που εξασφαλίζει χαμηλή σταθμή εκπομπών ΝΟx


 • Ενεργειακή απόδοση
  Χάρη στην υψηλή απόδοση που εξασφαλίζει η τεχνολογία συμπύκνωσης από την Bosch, ο εποχιακός βαθμός απόδοσης του λέβητα φτάνει το 91 % (που αντιστοιχεί σε βαθμό απόδοσης έως 103,4 %). Επίσης, καταναλώνει σημαντικά λιγότερο καύσιμο φέροντας πιστοποίηση ενεργειακής κλάσης Α βάσει ErP2015.

  Ο σύγχρονος τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας

  Οι επιδαπέδιοι λέβητες Olio Condens 2500 F είναι φειδωλοί στην κατανάλωση πετρελαίου. Αυτό επιβεβαιώνει ο ιδιαίτερα υψηλός βαθμός εποχιακής απόδοσης 91% και η αξιολόγηση με βαθμό ενεργειακής απόδοσης Α βάσει ErP. Όλα αυτά καταδεικνύουν ότι γίνεται η μέγιστη χρησιμοποίηση της διαθέσιμης ενέργειας του πετρελαίου θέρμανσης, έχοντας τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση. Για να αυξηθεί περισσότερο η εξοικονόμηση ενέργειας υπάρχει η δυνατότητα έξυπνων συνδυασμών με θερμοστάτες ή και με ηλιοθερμικά συστήματα.

  Εφαρμογές και Εγκαταστάσεις
  Η θέση των υδραυλικών συνδέσεων του λέβητα καθιστά τη σύνδεσή του σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις πολύ εύκολη, απαιτώντας τις ελάχιστες δυνατές υδραυλικές τροποποιήσεις. Η παροχή πετρελαίου μπορεί να συνδεθεί από την πλευρά που εξυπηρετεί. Τέλος, χάρη στις πολύ μικρές απώλειες πίεσης, ο Condens 2500F συνδέεται ιδανικά σε υφιστάμενα κυκλώματα θέρμανσης.

  Υψηλή απόδοση με εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή

  Πλέον μπορείτε να συνεχίσετε να θερμαίνεστε χρησιμοποιώντας πετρέλαιο με ακόμα μικρότερο κόστος. Οι επιδαπέδιοι λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου Olio Condens 2500 F είναι ο τρόπος. Συνδυάζουν εξαιρετικά υψηλή απόδοση με πολύ ανταγωνιστικό κόστος απόκτησης, και είναι διαθέσιμοι σε δύο εκδόσεις, των 20kW και 30kW. H λύση για τον εκσυγχρονισμό του λεβητοστασίου σας και τη μείωση του κόστους θέρμανσης.


  Κωνσταντίνος Γαλάνης
  Ηλεκτρολόγος Θερμοϋδραυλικός 
  Κιν: 6939-455082
  E-mail: k.galanis@hotmail.com