Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Αντλία θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma (VIDEO)

Αυξήστε την ενεργειακή σας απόδοση, χωρίς να αντικαταστήσετε τα καλοριφέρ που ήδη έχετε

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών είναι ιδανικές για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλαιών λεβήτων. Ο συμπαγής σχεδιασμόςτης Daikin Altherma υψηλών θερμοκρασιών απαιτεί ελάχιστο χώρο εγκατάστασης και ενσωματώνεται άψογα στις υπάρχουσες σωληνώσεις και τα καλοριφέρ σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε την ενεργειακή απόδοση αντλίας θερμότητας, χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσετε ολόκληρο το σύστημά σας.



Λειτουργεί με ανανεώσιμη μορφή ενέργειας

Εξάγοντας ανανεώσιμη ενέργεια από τον αέρα, η Daikin Altherma υψηλών θερμοκρασιών θερμαίνει και εξασφαλίζει στο σπίτι σας ζεστό νερό με βιώσιμο τρόπο.
  • Λειτουργεί με 65% ανανεώσιμη μορφή ενέργειας που εξάγει από τον αέρα και 35% ηλεκτρική ενέργεια
  • Επιτυγχάνει ενεργειακή κλάση A+
  • Συνδυάστε την αντλία θερμότητας με ηλιακή υποστήριξη για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία ενέργειας στην παραγωγή ζεστού νερού.

Οικονομία κατά την παραγωγή ζεστού νερού με ηλιακή ενέργεια

Μειώστε το ενεργειακό σας κόστος, αξιοποιώντας την ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια. Οι ηλιακοί συλλέκτες μας εγκαθίστανται εύκολα και παράγουν έως και το 70% της ενέργειας που χρειάζεται η αντλία θερμότητας ζεστού νερού που χρησιμοποιείτε. Κατάλληλα για όλους τους τύπους κτιρίων, τα ηλιακά συστήματα ζεστού νερού της Daikin εξυπηρετούν μικρές και μεγάλες κατοικίες. Επιλέξτε αν
άμεσα σε σύστημα ζεστού νερού ανοικτού ή κλειστού κυκλώματος.